Accessibility Tools

  • Content scaling 100%
  • Font size 100%
  • Line height 100%
  • Letter spacing 100%
Orang Awam Peluang Pekerjaan

Calon yang Kami Cari

Di JSM, kami menawarkan peluang pekerjaan terhadap individu-individu mempunyai bakat terbaik dan cemerlang serta sangat komited. Calon yang sesuai akan mempunyai kualiti yang berikut:

passion
Bersemangat dan Bermotivasi
Kami mencari calon-calon yang mempunyai motivasi yang tinggi untuk melaksanakan misi kami dan menunjukkan kualiti seperti berintegriti dan bertindak demi kebaikan negara serta bersemangat untuk membuat perubahan.
computer
Mempunyai kemahiran untuk menyelesaikan masalah
Kami mencari calon-calon yang mempamerkan daya fikir yang cemerlang, mempunyai kemampuan yang teguh untuk mengatasi masalah yang sangat rumit dan menghasilkan penyelesaian yang praktikal.
computer
Mempunyai kemahiran Interpersonal
Kami mencari Calon-calon yang dapat mengurus konflik dengan baik. Berkerja secara berkumpulan, empati, mendengar dan sikap yang positif. Bersifat fleksibel dan positif, boleh mendengar, dan berkomunikasi dengan baik adalah kriteria penting untuk berjaya di tempat kerja.
computer
Mudah menerima perubahan
Kami mencari calon-calon yang sukakan persekitaran yang pantas berubah dan dinamik. Antara ciri ini ialah sikap terbuka kepada pembelajaran dan berkebolehan untuk memberikan khidmat yang berkesan dalam pelbagai persekitaran.
Aras 4-7, Menara 2
Menara Cyber Axis
Jalan Impact, Cyber 6
63000 Cyberjaya
Selangor, MALAYSIA

Tel : +603-8008 2900
Faks : +603-8008 2901
E-mel : central[at]jsm[dot]gov[dot]my

Hari Ini 179

Semalam 2689

Minggu Ini 2868

Bulan Ini 37852

Jumlah 737458

Kami Menggunakan Kuki
Laman web ini mengunakan kuki. Sebahagian adalah penting bagi membolehkan laman ini beroperasi, manakala yang lain membantu dalam menambah baik laman dan pengalaman pengguna (kuki penjejakan). Anda boleh memutuskan sama ada anda mahu membenarkan kuki atau tidak. Sila ambil perhatian, bahawa menutup kuki mungkin menghalang anda daripada menggunakan bahagian tertentu di laman web. Ini juga bermakna bahawa beberapa ciri pada laman web ini tidak akan berfungsi jika anda tidak membenarkan kuki.